Teorem guldsponsrar SSBA

Teorem guldsponsor SSBA

SSBA kommer under 7-9 mars vara värd för ett symposium och Teorems utvecklingschef Daniel Hjerth kommer att vara anträffbar och på plats.

Konferensen är den främsta svenska evenemanget för forskare, industripersoner och studenter att träffas och lära sig om den senaste utvecklingen inom bildbehandling, datorseende, mönsterigenkänning och relaterade områden.

SSBA (Svenska Sällskapet för Automatiserad Bildanalys) är en intresseförening för personer verksamma inom datoriserad bildanalys, bildbehandling, bildkodning, datorseende, mönsterigenkänning och angränsande områden. SSBA är en ideell förening vars syfte är att främja verksamheten inom nämnda områden, främst genom informationsspridning i olika former.

Teorem guldsponsrar SSBA 2018 och utvecklingschef Daniel Hjerth kommer att vara på plats.

För mer information, kontakta affärschef Petter Hedberg:

epost: petter.hedberg@teorem.se
Mobil: 0700 22 22 00

Om Teorem AB

Teorem AB är ett företag som fokuserar på artificiell intelligens och maskininlärning. Företaget specialiserar sig på framtagning av skräddarsydda modeller av artificiella neuronnät för att lösa specifika affärsmässiga behov. Sedan starten 2015 har företaget vuxit explosionsartat och tecknat tunga avtal med tunga företag i olika branscher.
Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *