Teorem växer snabbare än någonsin

Företaget har sedan ett halvår tillbaka förberett för expansion i norden. Genom en ny marknadsplan och strategi är den höga ambitionen att fyrdubbla styrkan under 2018. Redan efter en månad in på året kan företagets ledning konstatera att den nya strategin överträffar alla förväntningar.

Sedan två år tillbaka har företaget arbetat med att leverera lösningar inom artificiell intelligens. Företagets specialitet ligger i att anpassa och ta fram modeller av AI som löser väldigt specifika problem.

– ”AI är hypat och det kommer många startups. Vi försöker undvika den hypen. Våra erbjudanden handlar inte om häftiga lösningar och nya tekniker”, förklarar Emil Romanus, vd på Teorem AB, ”våra erbjudanden handlar om långsiktiga lösningar för företag att spara pengar och bli effektivare”.

I samband med att företaget tog fram sin nya strategi för 2018 kartlades även konkurrensen i Sverige. Trots att Teorem fortfarande är ett litet företag är Romanus säker på att de viktigaste kunderna kommer vända sig till Teorem.

– ”Stora IT-koncerner försöker ge sig in i AI. De tar in någon forskare från något universitet och sätter tillsammans med utvecklarna”, berättar Romanus fortsätter, ”det slutar alltid med att de kommer till oss och ber om hjälp”.

Företaget har redan under januari skrivit viktiga och kraftfulla avtal med företag inom sjukvård och tillverkningsindustri.

I samband med sin expansion så erbjuder Teorem AB flera lediga tjänster inom maskininlärning, datorseende och AI-utveckling.

För mer information, kontakta affärschef Petter Hedberg:
epost: petter.hedberg@teorem.se
Mobil: 0700 22 22 00

Om Teorem AB

Teorem AB är ett företag som fokuserar på artificiell intelligens och maskininlärning. Företaget specialiserar sig på framtagning av skräddarsydda modeller av artificiella neuronnät för att lösa specifika affärsmässiga behov. Sedan starten 2015 har företaget vuxit explosionsartat och tecknat tunga avtal med tunga företag i olika branscher.
Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *