Bli effektivare med artificiell intelligens

Modern artificiell intelligens innebär möjligheter för företag att själva skapa sina egen tur. Oavsett om ni är ett företag inom tillverkning, återvinning, sjukvården eller kanske finansvärlden, så finns det delar av er verksamhet som går att strömlinjeforma.

Teorem ger er färdiga AI-team redo att utveckla och sätta igång projekt som håller ihop ert företag på ett nya sätt. Genom modern maskininlärning kan vi lära en dator att tolka bilder, ljud, händelser och olika sinnesintryck. Med big data-analys kan ni göra prognoser, minimera risk och ta fram strategiska planer.

Hur kan ditt företag bli snabbare, smartare och effektivare? Fyll i ditt nummer så ringer vi upp.

Effektivare hantering av material med datorseende

Du kanske är bekant med automatisk inläsning av pappershandlingar. Det fungerar genom väldigt grundläggande maskininlärning och är inte så jätteimponerande kanske. Men idag finns också Deep Learning som ger en helt ny vidd till vetenskapen! Ditt företag kan skapa en egen arbetsprocess där bilder och video klassificeras på ett helt nytt sätt.

Bild på bisamhälle med parasiter närvarande
Ett neuronnät framtaget av Teorem markerar bin som har parasiter på kroppen.
  • Automatisk klassificering och kategorisering av innehåll i bilder. Exempel: Inom e-handel kan en bild på soffa hamna i kategorin möbler.
  • Detektering av regioner i bilder. Exempel: En självkörande bil upptäcker en fotgängares position och avstånd.
  • Segmentering av föremål i bilder. Exempel: Nästan som detektering, men fotgängarens siluett skulle markeras ut i bilden med hög precision.
  • Räkning av föremål. Exempel: Hur många personer sitter i publiken?

Vad är artificiell intelligens?

AI är läran om maskiners förmåga att tänka själva. För företag är AI möjligheten att flytta en avancerad uppgift från en människa till en dator och därmed spara tid och pengar.

Läs mer: Artificiell intelligens

Vilka är vi?

Teorem är ett tjänsteföretag som fokuserar på artificiell intelligens. Vår affärsidé är att erbjuda företag och myndigheter världens lättaste ”inkörsport till AI”. Ni är bara ett telefonsamtal ifrån att få ett helt eget AI-team som tar sig an vad många tror är science fiction – artificiell intelligens i praktiken.

Vi växer i explosiv fart och hoppas att vi kan hjälpa göra er detsamma!

Skicka en fråga