Forskning och innovation inom AI

Är din verksamhet redo att attackera och ta över en helt ny marknad, eller kanske en befintlig marknad på ett helt nytt sätt? Då har vi ett löfte: Vi gör det lätt för er.

Det är svårt att flytta ny kunskap från forskarvärlden och applicera i verkligheten. Forskare har nämligen andra krav på sig än direkt affärsnytta. På Teorem arbetar vi väldigt nära flera forskare inom artificiell intelligens på universitet världen över. Dessutom har vi egna forskare med imponerande meritlistor.

Skicka ett meddelande eller ring oss på Teorem så diskuterar vi en enkel lösning framåt för er verksamhet. Ofta går det att skapa ett större samarbete och ett innovationsteam bestående av flera parter än Teorem.

Datorseende

Datorseende är det område inom artificiell intelligens som sett störst affärsnytta. Därför har vi på Teorem tagit bedrivit egen forskning inom detta område som resulterat i framtagandet av flera modeller av artificiella neuronnät. Dessa modeller är unika och kan vara till stor nytta för er verksamhets behov av nytänkande datorseende.